Detail knihy

Obsah
lab -----nam 22----- 450-
## $4070$4070$4070
001 KN4368500000001478
005 19960813120000.0
010 $a80-04-23431-3
100 ## $a19960813d1989 u u0czey0103 ba
101 0 $acze
102 $aCZ
200 1 $aTechnologie přípravy pokrmů$ePro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování$fJaroslav Netušil, Josef Holas, Josef Holas
205 $a1. vyd.
210 $aPraha$cSPN$d1989
215 $a271 s.
225 2 $aUčebnice pro střední školy
300 $adoložka
410 #0 $tUčebnice pro střední školy
610 0 $apro SŠ$arecepty$apokrmy$akuchyně$agastronomie$amoučníky$adieta$azmrzlina$astravování$asaláty
700 1 $aNetušil$bJaroslav
701 1 $aHolas$bJosef
701 1 $aKřivánková$bEva
801 #0 $aCZ
801 ## $b$c19960813$gAACR2$91
910 ## $a
Hodnoceno: 0x
Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Prezenčně: Absenčně: Celkem: Půjčeno:
Knihovna 0 1 1 0
Lokace Signatura Skladová signatura Přírůstkové číslo Stav
  Knihovna O U SŠ 4932 K dispozici

Diskuse

Přidat příspěvek

Čtenář není přihlášen