Detail of book

Tabelle von Inhalten
lab -----nam 22----- 450-
## $4070$4070
001 KN4368500000010255
005 20170426033247.0
010 ## $a80-7168-912-2 $bbrož. $d109.00 Kč
020 ## $aCZ $bcnb001534253
100 ## $a20170426d2004 u u0czey0103 ba
101 0# $acze
102 ## $aCZ
200 1# $aTechnologie přípravy pokrmů 1 $eučebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy $fHana Sedláčková, Pavel Otoupal
205 ## $a3. přeprac. vyd.
210 ## $aPraha $cFortuna $d2004
215 ## $a85 s., [8] s. barev. obr. příl. $cil. $d30 cm
300 ## $aHřbetní podnázev: Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
320 ## $aObsahuje bibliografii
606 0# $akuchařství
606 0# $avaření
608 ## $aučebnice středních škol
615 ## $n641$aKuchařství. Potraviny. Vařená jídla$2Konspekt$919
675 ## $a641.5 $9h
700 1 $aSedláčková$bHana
701 #1 $aOtoupal$bPavel$f1935-$3nlk20000077031
801 #0 $aCZ
801 ## $b$c20170426$gAACR2$91
910 ## $a
die Bewertung: 0x
zugänglich von WWW

Aufgliederung der Bände

Lokation Präsenz: Absenz: insgesamt: ausgeliehen am...:
Knihovna 0 1 1 0
Lokation Signatur Lagersignatur Zugangsnummer Zustand
  Knihovna O U SŠ 12656 zur Verfügung

Diskussion

den Beitrag zugeben

der Leser ist nicht angemeldet