Detail of book

Table of Content
lab -----nam 22----- 450-
## $4070$4070$4070
001 KN4368500000001491
005 19960813120000.0
010 $a80-04-26258-9
100 ## $a19960813d1992 u u0czey0103 ba
101 0 $acze
102 $aCZ
200 1 $aTechnika obsluhy a služeb$ePro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování$fGustav Salač, Milan Pribula, Milan Pribula
205 $a2. vyd.
210 $aPraha$cSPN$d1992
215 $a149 s.
225 2 $aUčebnice pro střední školy
300 $adoložka
410 #0 $tUčebnice pro střední školy
610 0 $apro SŠ$aobsluha$agastronomie$anápoje$aalkohol$aubytování$astravování$apropagace
700 1 $aSalač$bGustav
701 1 $aPribula$bMilan
701 1 $aSedláčková$bHana
801 #0 $aCZ
801 ## $b$c19960813$gAACR2$91
910 ## $a
No. of Reviews: 0x
Available

Volume Breakdown

Location insideAvailable: Available: Total: On Loan:
Knihovna 0 1 1 0
Location Signature Store signature Increments number Status
  Knihovna O U SŠ 5020 Availible

Discussion

Add post

User not logged in